Bakancslista

Ezt az oldalt 2015. augusztusában hoztam létre, s feltehetően folyamatosan változni fog. Kihúzom az elért dolgokat, bővítem újabbakkal, vagy épp végleg törlöm azokat a célokat, amelyek mégsem bizonyultak annyira fontosnak, hogy időt / pénzt / energiát fektessek beléjük.

1. Fogyni kb. 10-15 kilót – ha fényevő vagyok sem megy könnyen.
2. Szabadon élő, kifejlett kék bálnát látni – ha az első nem sikerül, akkor ezt kipipálhatom.
3. Holland C típusú, alapfokú nyelvvizsgát tenni – zal niet gemakkelijk zijn.

4. Tökélyre fejleszteni az Inkscape / CorelDraw / Adobe Illustrator tudásomat – mert ebből sosem elég, mindig lehetünk jobbak és jobbak és jobbak, mígnem full profik leszünk.
5. Tökélyre fejleszteni az Adobe Photoshop tudásomat – mert ebből szintén sosem elég.
6. Tökéletesen elsajátítani a nyomdai előkészítés folyamatait, függetlenül attól, hogy mi készül – de tulajdonképpen az sem lenne ellenemre, ha minden nyomdai munkát jól ismernék.

7. Olyan munkát végezni, ahol a magam ura lehetek és gyakorlatilag a munkavégzésem helyét szabadon megválaszthatom – pl. Mount Everest csúcsa, kávézó, olasz katakombák, Mariana-árok, bármi.
8. Kutyát tartani – sok szép kutyusunk volt már, sajnos mióta egyedül lakom nincs, mert semmi időm rá, szóval ehhez több időre és kertre is szükségem lesz.

9. Minden programot és játékot megvásárolni, amelyeket használni szeretnék – mert ugye anélkül nem lehet használni. ;)
10. Minden Nintendo konzolt megvásárolni, ami még hiányzik a gyűjteményemből – fel kell kötni a gatyót, mert nem kevés hiányzik sajnos.

11. Elutazni Japánba – Akihabarát feltétlenül bejárnám, nagyon nagy menőség a hely.
12. San Franciscoba utazni ba3525 barátommalaz ő bakancslistáján is rajta van SF, s én örömmel vele tartanék. :)
13. Elutazni Kambodzsába – Angkor Watot ki nem hagynám, még régen a Tomb Raider 4-ben (The Last Revelation) szerettem bele.

14. Texasba, konkrétan Austinba utazni – nem nagyon tudom, hogy miért, anno a Gowalla idején sokat nézegettem az ottani térképeket, mert a fejlesztőinek ott volt a székhelye, aztán megtetszett a környék.
15. Elutazni Hawaiira – mert ott az élet szép és meleg van és szép növények, kövér és boldog emberek, meg bizonyára még sok izgalmas mindenféle is.
16. Párizsba utazni Réka barátnőmmel – 13 évesen elhatároztuk, hogy 32 évesen el fogunk menni oda. Azóta mindkettőnknek lett volna már lehetősége rá, csak épp külön-külön, tehát visszamondtuk.

17. Ellátogatni turistaként a NASA-hoz – érdekel az űrutazás, de azt hiszem, hogy nem ebben az életemben leszek űrhajós, vagy esetleg űrturista, szóval a minimum, hogy egy szép, guided tourt letolnék a központban.
18. Megtapasztalni a zéró gravitációt – ezt mondjuk praktikusan a NASA-nál akkor már.
19. Építeni egy robotot – nem kell olyan nagyon fullosnak lennie, max mint Wall-E. :P

20. Élénk lila / kék / piros ombréra festetni a hajamat – nem biztos, hogy ki mernék úgy merészkedni az emberek közé, de végül is miért ne.
21. Hajhosszabbítás combközépig – nem hinném, hogy a saját hajam ilyen hosszúra képes volna megnőni, így egy kis rásegítéssel néhány hónapra meghosszabbíttatnám.

 


 

Korábban teljesített tételek:

Lediplomázni a főiskolán
Angol középfokú, C típusú nyelvvizsgát szerezni
Nintendo Entertainment System
Gameboy
Gameboy Advance
Nintendo DS Lite
Nintendo Wii
Lediplomázni az egyetemen
Munkát szerezni
Véglegesítve lenni egy munkahelyen
Konditerembe járni
Leküzdeni azt, hogy zavar a beszédhibám
Elutazni Abbáziába
iPod (több generációja és fajtája is)
iPad
Macbook Pro
iPhone (több generációja is)
Egyedül albérletbe költözni
Apple Watch
Országos konferencián előadóként szerepelni

Copyright © 2004-2016 wildgica.hu Minden jog fenntartva.