R.I.P. McWrap omlett

404meki
Néhány hete arról álmodozom, hogy egyik reggel beugrok a McDonald’s-ba és vásárolok egy McWrap omlettet, hozzá egy narancsdzsúzt. Általában nincs időm reggel mekizni (még így sem, hogy gyakorlatilag pár méterre lakom az étteremtől), tegnap viszont tökéletes volt az időzítés, végre be tudtam menni. Néztem a kínálatot, és meglepődtem: a reggeli termékeket ábrázoló táblák egyikén sem szerepelt a McWrap omlett. Kérdeztem is az eladót, hogy mi a helyzet? Azt mondta, nincs olyan… Véletlenül sem mondta volna, hogy nincs, mert MEGSZŰNT. Helyette viszont megjelent egy szintén wrap termék, a Snack Wrap omlett, melynek már a nevéből kiderül, hogy egy sokkal kisebb termékről van szó. Ok, gondoltam megkóstolom. Kár volt, nekem nagyon-nagyon nem ízlett, leginkább a McChicken és a mézes-mustáros szószok miatt, amivel ízesítik. Mivel a termék kicsi, ezért az 500 Ft feletti ára láttán sem lesz túl szimpatikus szerintem.

Sokféle termékét kedvelem a McDonald’s-nak, de a McWrap omlett volt a kedvencem, nem csak a reggeli termékek közül, hanem az étteremlánc egész kínálatából.

A megszűnés okát sajnos nem tudom, de meglepne, ha nem fogyott volna jól a termék… Mindenesetre már 2015. február 17-től nem kapható – tudtam meg a Fast Food Central bejegyzéséből.

A McDonald’s-nak még nem sikerült teljesen frissíteni az oldalukat több, mint 1 hónap alatt. Bár a termék adatlapja már nem található, a kínálatban még könnyű ráakadni a McWrap omlettre.

mekioldwrap

Álljon itt emlékül a termékinformáció, amiért olyan nagyon szerethető volt a McWrap omlett:

Omlett, fűszerezett, darabokból formázott sertéshús, jégsaláta, paradicsom, ömlesztett cheddar sajt szelet, Mustár Delux szósz tortilla lapba tekerve.

mcwrapomlett

R.I.P. McWrap omlett.

  • facebook
  • twitter
  • Google+
  • e-mail

Vélemény, hozzászólás?

© 2004-2020 ~ wildgica.hu