Amiről sosem írtam – filmsorozatok

Mivel az elmúlt két és fél hétben táppénzen kellett lennem, ezért hirtelen baromi sok időm lett, s a plafon nézése helyett pár sorozat mellett döntöttem.

Ciki vagy sem, elkezdtem elölről nézni a Dallas-t. Nem, nem a 2012-es fimsorozatot, hanem az ősdallast, az 1978-ban elkezdettet. Szinte minden évad 23-24 részes. 14 évad van, minden rész kb. 45 perces. Talán mondanom sem kell, hogy nem néztem végig MÉG. Egyelőre a 4. évad közepénél járok. Az első 2 évadban erősen megvolt a mekkorakirályság-érzésem, így erre az évadra kicsit ellaposodott, no de kemény vagyok és be fogom darálni mindet. Addig meg csakazértsem kezdem el a Dallas 2012 nézését (bár tudtommal a két sorozat története nem feltétlenül összefüggő, azért adjuk meg a módját, na).

Sajnálom, hogy baromi hamar elkaszálták a Breaking In-t, pedig szerintem kifejezetten szórakoztató volt. Remélem, hogy az elkaszálás ellenére tényleg befejezik a második – és sajnos legutolsó – évadot; állítólag ez várható még, bár időpontról nem tudok.

Gyakorlatilag a legelső rész megnézése után a Continuum a TOP5, aktuálisan futó sorozatom közé került. Szerencsémre eddig nem kellett várnom, mert az eddigi összes részét (ami egyelőre tökre kevés) egy huzamban megnézhettem, most viszont kezdek bajban lenni, mert alig győzöm kivárni a folytatást. Kis költségvetésű, de igen jól összeeszkábált jövőutazós-nyomozós sci-fi cucc. Majdnem annyira szeretem, mint ahogy anno a Sliders-t. :D (Tudom, ott nem volt jövőben mászkálás, viszont valahogy az az érzés fog el, mikor a Continuumot nézem, mint régen a Sliders nézése közben.)

Mindig is kedveltem a kis Katy Perry klónt, Zooey Deschanelt. Eddig sosem láttam sorozatban csak mozifilmekben. A New Girl c. sorozat főszereplőjeként kifejezetten lökött csajt alakít, szerintem illik hozzá ez a szerep. Emlékeztet sok régi lány barátomra. Azt hiszem, kicsit minden lányban van egy ilyen New Girl-féle karakter. :)

A régóta nézett sorozatokról most különösebben nem ejtek szót, mert hát persze, hogy én is nézem a TBBT-t meg a Weeds-et meg még baromi sok mást is, csak ilyesmiről sosem szoktam írni. Na, de most, először végre ez is sikerült. Többet meg valószínűleg úgysem. :D

[a képek a fanart.tv oldalról származnak]

  • facebook
  • twitter
  • Google+
  • e-mail

1 hozzászólás

    • 2012. július 10. kedd at 2:11
    Árpi

    New Girl-t imádom,viszont azt hiszem el kell kezdenem a Continuumot :)

Vélemény, hozzászólás?

© 2004-2020 ~ wildgica.hu