Nagykanizsa, megyek

Amitől már hetek óta be vagyok sózva, oda meg vissza vagyok, azt most elárulom így publik – bár önmagában a bejegyzésem címe is eléggé beszédes. Szóval az a nagy hír, hogy három hónapig a Halis István Városi Könyvtárban fogok dolgozni Nagykanizsán. Talán emlékeztek rá, hogy nyáron másfél hetet töltöttem ott, bár tény, hogy utána igencsak elhanyagoltam a blogolást. (Volt egy elég vacak időszakom… Régebben az egyik jó barátom sírásó volt, s miután váltott, akkor mondta, hogy már kint van a gödörből. Nos, velem is valami ilyesmi a helyzet.)
Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy a Halisban dolgozhatok mostantól – ha valaki esetleg nem tudná, ez az ország legjobb könyvtára. Aki nem hiszi, az jöjjön el, nézze meg, majd iratkozzon be hozzánk. Tökre nagy szeretettel várok minden régi és új havert, barátot, cimbit és pajtit. Na, még oda sem értem, de máris a sajátomnak érzem a helyet; mondjuk ez totál jellemző rám (persze mindig az a saját, ahol épp dolgozom, vagy a legtöbb időt töltöm, de gondolom ez természetes).
Középiskolás korom óta nem laktam kollégiumban, most ismét ott szunyálhatok; furcsa lesz, de ezt is nagyon várom már (olcsóbb, mint egy albérlet, meg hasznos is lehet, mert majd letámadhatom a diákokat a folyosón, hogy járjanak a könyvtárba). Szegény tapirt sajnálom csak, aki kanizsai, és nem tudom, hogyan viseli majd, hogy egy városban tartózkodunk ennyi ideig… ;)
Ha minden jól megy – hát nagyon remélem, hogy igen… -, akkor holnap indulok. Most viszont ideje nekiállnom pakolni, aztán csinálni a KIT-et, mert nem akarok kapkodni már holnap, szimplán csak hátradőlni a vonatban és nézegetni az elsuhanó fákat. Jó is, hogy végre indulhatok, mert már kezdtem unni a nekem énekelgetett “Megy a Gica, megy a Gica Kanizsára…” dalocskát. Következő alkalommal már Kanizsáról jelentkezem, sziasztok.

Firkálmányomon a könyvtár egyik ablaka látható.

 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • e-mail

7 hozzászólás

  • 2010. október 3. vasárnap at 21:47
  kék-piros ruhás szegedi rém

  Hajrá és sok sikert ! :)

  • 2010. október 4. hétfő at 6:05
  Amby

  Hajrá :-)

  • 2010. október 4. hétfő at 8:26
  tapir

  sose sajnálj, annyira nem lehet szörnyű egy városban élni :)

  • 2010. október 4. hétfő at 9:36
  Lobo

  Hajrá, majd apukámmal sokszor találkozhatsz, ő rendszeres könyvtárlátogató :)

  • 2010. október 4. hétfő at 13:04
  wildgica

  Köszi mindenkinek! :)

  Lobo: Akkor a 60-80 év közötti bácsikat le fogom támadni, hogy – elnézést, Lobo apukájának tetszik lenni? És akkor egyikük felderülne, és mondaná, hogy igen. :)

  • 2010. október 4. hétfő at 14:00
  accountman

  Már mondtam bátyámnak is h minimum legyen szíves fáradjon majd be és üdvözöljön a nevemben is és lehet h még ott fogunk mi is találkozni.
  Sok sikert!

  • 2010. október 4. hétfő at 14:02
  wildgica

  De jó, remélem találkozom mindkettőtökkel! Köszi! :*

Vélemény, hozzászólás?

© 2004-2020 ~ wildgica.hu