Ciki vagy sem…?

Erősen le vagyok maradva a blogírással. Téma van bőven, csak igazán időm meg erőm nincs mostanában, hogy írjak. Heti 2×3 órát angolra járok, munka után – éjjel meg úgy ájulok be az ágyba. Egyébként nem bánom, hogy ez a helyzet, szeretem, ha maximálisan ki vannak töltve a napjaim (ha napokig nem csinálnék semmit, akkor hamar előjönne a jajminekvagyok-semmihasznom érzés). No, persze összegyűjtöm ám az erőmet, aztán nekiállok, mert – számomra legalábbis – fontos leírnom a munkahelyi élményeimet, tapasztalataimat.

Jelenleg egyébként lázam van, meg a szokásos ínhüvely-gyulladásom sem kímél túlzottan. Ami viszont mindezt háttérbe szorítja: nagyon szeretek a Halisban dolgozni. Tudom, nem vagyok ezzel trendi, mert az emberek általában nem szeretik a munkahelyüket / munkájukat. Hát, én igen, mert mindig olyan feladatokat kapok, amiket szívesen csinálok. Ma is húztam a számat, mikor el kellett indulnom angolra, mert munkaidőmön kívül is szívesen maradtam volna, hogy folytassam a munkát – mert ez szerintem nem is munka, hanem hobbi. Pontosabban nekem – többek között – ez a hobbim is. Állati szerencsés vagyok, ugyanakkor kicsit szégyellem magam, hogy ilyen nyálas bejegyzést voltam képes az arcotokba tolni. Gáz vagyok. Vállalom.

 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • e-mail

4 hozzászólás

  • 2010. október 27. szerda at 20:36
  Miklós

  nem vagy gáz. vállald is!

  • 2010. október 27. szerda at 20:44
  Levente

  Bőven nem ciki (akkor se gáz ha a Mount Everest méretű elfogultságomat polcra rakom :) ) sőt inkább irigylésre méltó szerintem.

  • 2010. október 28. csütörtök at 12:30
  Kóczy

  Én is azt mondom, hogy ez nem ciki, csak talán manapság nem olyan gyakori az, hogy valaki olyan munkát talált, amit szeret. (Meg még ért is hozzá. :) )
  Amúgy a jelenlegi melómat én is szeretem, meg a munkahelyemet is. (Noha nekem a hobbim teljesen más, úgyhogy én munkámat nem érzem hobbinak.)
  Az angollal meg hajrá! :)

  • 2010. október 28. csütörtök at 17:28
  Evenich Norbert

  Bár csak még több ember írná le, hogy szereti a munkáját! Sok még ilyen gázos bejegyzést! ;)

Vélemény, hozzászólás?

© 2004-2020 ~ wildgica.hu