Diáknap és rejtőzködés

Végre vége a szakdolgozatok miatti pörgésnek. A könyvtárost teljesen befejeztem, a számtechesre kb. 3-ast simán kaphatnék, de mivel fél munkát nem vagyok hajlandó kiadni a kezemből, ezért a következő félévben adom le őket. Amúgy is 9 félévre terveztem a sulit, szóval 1 tárgyból idén kötelező elhasalnom, hogy diák maradhassak a 9. félévben is.
A héten diáknapok lesznek, amit tanult kollégám Kóczy is emlegetett a blogjában, a programok közül külön figyelmet szentelve a “sörsátor-kultúrprogramnak”. Rólam köztudott, hogy nagy pártolója vagyok a kultúrának, ezért szórakozásból nem lesz hiány…
Amúgy meg hetekig nem volt egyetlen kiütésem sem, most viszont tele vagyok… ami a legszörnyűbb, hogy az arcomon. Sosem gondoltam volna, hogy a hosszú hajam egyszer ilyen jó szolgálatot fog tenni… Sajnos a reggeli minőségmenedzsmentemet emiatt ki is kellett hagynom, így másfél órával a könyvtár nyitása előtt már bekérezkedtem, hogy rusnya szörnyetegként a polcok között, sötét sarkokban bujkálva elrejtőzhessek a világ elől. Pedig szeretem a világot, csak mostanában nem vagyok emberi szemnek való látvány. Hát, a könyvtár erre is jó – befogad mindenkit, legyen az illető bármilyen. Azért bejöhettek ám, nem fogok senkit sem megharapni, sem alienként kirobbanni a mellkasából. Ha szomorkodnék akkor viszont már megőrültem volna, tehát: lehet ki is ülök majd a suli udvarára valami árnyékos padra (gyűlölöm a lebarnult bőrt, sem magamon, sem zemberen nem tudom elviselni) és összeszedem az imádott könyvtár szakos bandámat, akik mindig velem vannak, ha valami baj ér. Nagyon szerencsés vagyok, azt hiszem.

 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • e-mail

4 hozzászólás

  • 2009. április 20. hétfő at 11:59
  Kóczy

  “…tanult kollégám…” :D :D :D

  Sajnálom, hogy még mindig nem múlt el ez a betegséged (bár tudom, hogy ezzel most nem sokra mész), mindenesetre majd igyekszünk, hogy a “sörsátor-kultúrprogram” alatt minél jobban elfeledkezz róla.

  • 2009. április 20. hétfő at 12:12
  cojsz

  ejj… :( jobbulást kívánok, és kellemes “sörsátor-kultúrprogramot”! :D

  • 2009. április 20. hétfő at 12:15
  Zorka

  Mi is nagyon szerencsések vagyunk. :P
  (Ezt minden érzelgősség nélkül állíthatom.)

  • 2009. április 20. hétfő at 23:33
  EmceeMike

  Akkor kultúrelvtársak vagyunk, mert én is pártolom azt a kultúrát :D

Vélemény, hozzászólás?

© 2004-2020 ~ wildgica.hu