Harisnya

Azért az milyen már, ha az ember csinál egy oldalt, ahová tematikusan gyűjti a linkeket, de nem nézi meg, hogy a hivatkozott weboldalon milyen tartalom van?
A kattide.hu egyik aloldala a harisnya kulcsszavú webhelyeket – vagyis inkább azokból néhányat – gyűjti össze. Az, hogy a blogomon van harisnya kategória is, csak egy dolog. Ténylegesen sosem írtam harisnyákról szóló bejegyzést. (Most mondhatjuk persze azt, hogy miért adok egyértelmű kategórianeveket – rengeteg blognál olyan elnevezések vannak, amelyeket nem kell feltétlenül szó szerint venni…) Persze az említett oldalon semmi elérhetőség nincs1, hogy írhassak, szedjenek már le onnan, hogy ne kapjak ilyen leveleket a blogom Kapcsolat oldaláról:

Tisztelt Cím!

Kérem tájékoztassanak arról, hogy Önök forgalmaznak-e unisex
harisnyanadrágot. Amennyiben nem, úgy kérem a tanácsukat, hogy hol kereshetek, hol tudnék vásárolni.
A férjemet szeretném meglepni vele, ebben a hideg időben. 170 cm
magas, 70 kg. Ilyen adatokhoz, S vagy M-es méretüt ajánlanak. Azt
szeretném, hogy ugyanolyan szépen álljon rajt, mint ahogy rajtunk.
Én 20, illetve 30 Den vastagságura gondoltam.

Válaszukat előre is köszönöm

Egyelőre még megtalálható vagyok itt: harisnya – Kattide.hu »

 1. Nem nehéz így sem találni az oldalukhoz kapcsolható mailcímet, de a minimum, hogy kiteszek valami elérhetőséget a weboldalamra is.
 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • e-mail

3 hozzászólás

  • 2009. február 14. szombat at 19:41
  EmceeMike

  ez már szanalmas.hu-t érdemel :)

  • 2009. február 14. szombat at 22:21
  pattomi

  hat igen… az ineternet szepsegei… egyszer csak bedolnek a netes keresok es osszeomlik az egesz… es akkor jovok en valami uj otlettel… (vagy nem ;) )

  • 2009. február 28. szombat at 16:44
  Deino

  Az ilyesmikkel vigyázni kell :D Én a feliratos blogunkra posztoltam anno egy adag képet Amanda Tappingről és Emilie Ullerupról, akik a Sanctuary c. sorozatban anyuka és lánya kapcsolatban állnak. Elkövettem azt a hibát, hogy a bejegyzés az Anya-Lánya címet kapta. Nincs olyan nap, hogy valaki ne csekkolna rá (nekünk még nem írtak hál Istennek ezzel kapcsolatban kérdést, nem tudom mi jót válaszolnék rá :D).

Vélemény, hozzászólás?

© 2004-2020 ~ wildgica.hu