Végtelen(?) történet – 2.

Mivel – a korábbi személyes bejegyzésem kapcsán – többen is érdeklődtetek a hogylétem felől, ezért leírom: Ma reggelre a szám belső fele bedagadt, ami igencsak fájdalmas a hangyasav-ecetsav beltartalmú urticaria miatt (a tünetekről már írtam részletesebben). Tegnap este mindkét lábfejem is megdagadt, és próbálkozott az egyik kézfejem is – utóbbinál úgy, ahogy sikerült visszaszorítanom (ez is sokat számít). No, de visszakanyarodva: ebben a száj, pontosabban arcüreg duzzadásban az a legkellemetlenebb, hogyha esetleg még inkább kinövi magát, akkor ugye nem lesz min levegőt vennem – hacsak nem tanulok meg bőrön keresztül lélegezni.
Hát… mindenesetre annak örülök, hogy a mandulaműtétből egyre inkább magához tér a torkom. :) A többit meg majd meglátjuk… egy biztos: szteroidot már csak akkor lennék hajlandó bevenni, szúrni, vagy egyéb úton a szervezetembe juttatni, ha épp nem lennék magamnál és nem tudnám, hogy mivel kezelnek tünetmentesítenek… Márpedig ha most elmennék orvoshoz nem kizárt, hogy a legelső felkiáltás a “Szteroidot!” lenne… a helyzet pedig az, hogy el kell mennem orvoshoz. Remélem, hogy péntek délután rendel – majd még megérdeklődöm. Korábban azért nem tudok menni, mert tanítok (remélem, hogy a mai állapotom ebben nem fog akadályozni).
Szegény Mocó nyuszim is beteg, tegnap voltunk állatorvosnál (ismét, mivel az antibiotikum injekciók nem segítettek). A doki azt monda, hogy egyszerű lenne, ha adna neki szteroidot, de nem szeretné ilyesmivel mérgezni… Kettőnk közül továbbra is én vagyok a kísérleti nyúl.

 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • e-mail

2 hozzászólás

  • 2008. december 4. csütörtök at 8:31
  Kikasz

  Kitartás [Hu]Gicám! Ha tehetném, segítenék. Bízom benne, hogy rendbe jön veled minden(cozy)

  • 2008. december 4. csütörtök at 17:32
  EmceeMike

  Így igaz kitartás tesó! Ha esetleg egy miniszoknyás ápolóra van szükséged, akkor állok rendelkezésedre :D :*

Vélemény, hozzászólás?

© 2004-2020 ~ wildgica.hu