Szinte bármi…

A tegnapi napot orvoshoz mászkálással ünnepeltem. Sajnos a háziorvosomat helyettesítették, ezért kénytelen voltam az elmúlt 3 hónap kórtörténetét elmesélni egy idegennek. Nem vizsgált meg, csak kaptam egy papírt, hogy hétfőn menjek el allergiavizsgálatra – amikor is zh-t írnom, tanítanom és bőrgyógyászatra kellene mennem egyszerre. Érdekes lesz, de valahogy majd csak megoldom. A lényeg, hogy végre a sok szteroid és anti-hisztamin nem befolyásolják a vizsgálat eredményét. Egyébként amikor az orvostól megkérdeztem, hogy szerinte mi lehet a bajom, akkor ezt válaszolta nevetve: “Szinte bármi lehet…” – értékelem én a jó vicceket, de azért ez egy kicsit ütött…
Mocókának meg egyre nehezebben adom be az orvosságát. Ma reggel úgy megharapott gumikesztyűn keresztül, hogy rendesen vérzett az ujjam – még most is nagyon fáj. Persze nem haragszom Mocakra, biztos, hogy nem rosszindulatból csinálta, csak nem tudja, hogy mi történik vele. Eléggé ismerős érzés… mondjuk én még nem haraptam senkinek sem a kezébe, de mostanában már komolyan elgondolkodtam a dolgon. :neutral:

Sajnálom, hogy nem írok mostanában sok pozitívat, de reméljük, hogy az allergiavizsgálat ezen változtat majd… :lol: (Ezen legalább őszintén tudok mosolyogni.)

 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • e-mail

6 hozzászólás

  • 2008. december 6. szombat at 12:44
  Mani

  Én azt gondolom, hog az, hogy allergiavizsgálatra küldenek, nem épp rossz dolog, ha kiderül, hogy valamire allergiás vagy, akkor az minimális kellemetlenség csupán (ahhoz képest, hogy nem tudod mi a baj)

  Azért kíváncsian várom a fejleményeket, és bízom abban, hogy hamar túlleszel ezen a sok sz*rságon (bocsánatot kérek)

  Mocónak szintén jobbulást, és remélem hogy megkedveli a gyógyszerét ahelyett, hogy téged kóstolgatna:(

  • 2008. december 6. szombat at 13:00
  Kóczy

  Én is remélem, hogy most már tényleg meggyógyítanak.

  • 2008. december 6. szombat at 15:21
  EmceeMike

  Én is azon töprengtem amúgy, hogy allergia is lehet… Kitartás továbbra is! :)

  • 2008. december 6. szombat at 16:18
  Árpi

  Én is remélem,hogy már kiderül mi az ok,és megtudják szüntetni ezt az egészet :)

  • 2008. december 7. vasárnap at 9:30
  szivacs

  Remélem, hogy hamarosan mind a ketten jobban lesztek. Csak azt nem értem, hogy csak most jutottak el az allergiavizsgálatig? Nem annak kellett volna lenni az elsőnek? :(

  • 2008. december 7. vasárnap at 18:15
  padre

  Gicuska:)

  sok pusza egy rég nem látottól:)

Vélemény, hozzászólás?

© 2004-2020 ~ wildgica.hu